Izdvajamo
Aktuelno

 

 

 

 

ŽENSKA OBUĆA

 

MUŠKA OBUĆA

 

VEŠ

 

KOŽNA GALANTERIJA

 

 

 

 

 


 
Nekretnine

BN BOS raspolaže sa poslovnim, prodajnim, proizvodnim i skladišnim kapacitetima koje daje u zakup i koristi za sopstvene potrebe. Prostori koje BN BOS nudi opremljeni su svom adekvatnom opremom prema nameni, adaptivni su i nalaze se na najatraktivnijim lokacijama prilagođenim nameni. Trudimo se da zadovoljimo zahteve tržišta, omogućimo maksimalno dobre uslove i izgradimo kvalitetne i dugoročne odnose sa svojim partnerima zakupcima.

Posebno smo ponosni BN BOS Tržnim centrom u Beogradu, koji je otvoren 2009. godine i koncipiran prvenstveno kao outlet tržni centar, a u kom se pored BN BOS programa mogu naći kako outlet kolekcije, tako i nove kolekcije brojnih poznatih domaćih i inostranih brendova. Svojim zakupcima maksimalno izlazimo u susret u pogledu kvadrature, pozicije, funkcionalnosti i fleksibilnosti prostora.

Tržni centar BN BOS lociran je u Zemunu, u blizini autoputa Beograd-Novi Sad, na raskrsnici sa tranzitnim putem za Novi Sad, lako i brzo pristupačan iz centra grada.  U okviru najvećeg u Srbiji outlet tržnog centra BN BOS na 12000 kvm nalaze se supermarket, apoteka, Uradi sam - sve za kuću, kafe barovi, manikir pult, autoperionica, menjačnica, bankomat, kao i brojni domaći i strani brendovi sa najvećom autlet ponudom.

Za detaljniji sadržaj o tržnom centru BN BOS kliknite na link ispod.

TRŽNI CENTAR BN BOS- najveći outlet centar u Srbiji!
 
Ukoliko želite da pogledate šta je trenutno u ponudi ili ste zainteresovani za zakup lokala ili prostora sa kojima BN BOS raspolaže, pogledajte naslov ispod!