Izdvajamo
Aktuelno

 

 

 

 

ŽENSKA OBUĆA

 

MUŠKA OBUĆA

 

VEŠ

 

KOŽNA GALANTERIJA

 

 

 

 

 


 
ROBNA KUĆA LETO

     

 

 

Sve za bebe i trudnice na jednom mestu u TC BN BOS u najvećoj novootvorenoj dečijoj robnoj kući “Leto” u Zemunu

 


Otvorena je bebi prodavnica u potpunosti opremljna proizvodima za bebe i trudnice u celoj Srbiji. Svet izgrađen sa ljubavlju za one koji traže najbolje opcije od prvog dana trudnoće do detetovog prvog dana u školi. Poseduju kvalitet i bezbednost kroz praktično beskrajnu paletu proizvoda posebno odabranih da odgovore na bilo male ili velike Vaše potrebe i čine Vaš i život Vašeg deteta najudobnijim! 

Zašto baš naša Leto prodavnica!!!

Vaša kupovina je brza, jednostavna i pre svega potpuna, dok je njihovo iskusno i posvećeno osoblje uvek na raspolaganju da Vas vodi kroz bogat asortiman  i da Vam pomogne u Vašem izboru.

U Leto prodavnici ćete naći: 


·         Odeću, donji veš, kozmetiku i opremu visokog kvaliteta za trudnice.

·         Sve sisteme neophodne za kretanje (prenošenje) bebe, bebi kolica, auto sedišta i nosiljke, krevetac i pribor za bezbedno i udobno putovanje.

·         Nameštaj, dušeke, bebi sobe, koje zadovoljavaju sve sigurnosne standarde i ukrase, da Vaše dete raste u bezbednoj, lepoj i zdravoj životnoj sredini.

·         Bezbednosne opreme, uključujući i bebi alarm sisteme, noćna svetla, da se uverite u bezbednost Vaše bebe u bilo kom trenutku.

·         Proizvodi koji pomažu razvoj Vašeg deteta, kao što su flašice, sterilizatori, varalice i pažljivo izabrane stavke, da dete bezbrižno raste.

·         Brendiranu odeću, veš, obuću i opremu za najglamuroznije pojavljivanje.

·         Obrazovne, zabavne i pre svega bezbedne igračke da se dete pravilno razvija da otkrije svet kroz najkreativnije načine.

·         Sve za krštenje, i ostale važne događaje, nakon čuda rođenja.

·         Najnoviju knjižaru sa velikim brojem naslova u specijalizovanim knjigama i časopisima za decu i porodicu.