Prodaja

U svojim maloprodajnim objektima BN BOS nudi pre svega kvalitetnu obuću po pristupačnim cenama. U ponudi je Pored obuće i italijanska konfekcija, kao i kožna galanterija iz uvoznog i sopstvenog proizvodnog programa.

U prodavnicama BN BOS u ponudi je i  konfekcija renomiranih italijanskih modnih kuća. Asortiman obuhvata mušku, žensku i dečju konfekciju, donji veš i čarape. BN BOS je jedini distributer italijanskog modnog brenda RIFLE na srpskom tržištu. Uz najveću ponudu obuće i galanterije, BN BOS se stara o potpunom izgledu svojih kupaca, približava italijansku modu i svetske trendove domaćem tržištu vodeći računa o kvalitetu i platežnim mogućnostima svojih kupaca.

Špedicija i transport

Preduzeće BN BOS ŠPED doo osnovano je 1996. godine sa osnovnom delatnošću prevoza robe u drumskom saobraćaju. Svoju delatnost započelo je sa tri tegljača marke VOLVO oslanjajući se na potrebe preduzeća BN BOS COMPANY u prevozu robe iz Italije za Srbiju a nakon toga i u pružanju uluga prevoza robe za/iz Italije italijanskom preduzeću LENCI CALZATURE SPA sa kojim sarađujemo više od 16 godina i koji je i dalje naš najznačajniji kupac.

Nekretnine

BN BOS raspolaže sa poslovnim, prodajnim, proizvodnim i skladišnim kapacitetima koje daje u zakup i koristi za sopstvene potrebe. Prostori koje BN BOS nudi opremljeni su svom adekvatnom opremom prema nameni, adaptivni su i nalaze se na najatraktivnijim lokacijama prilagođenim nameni. Trudimo se da zadovoljimo zahteve tržišta, omogućimo maksimalno dobre uslove i izgradimo kvalitetne i dugoročne odnose sa svojim partnerima zakupcima.